Fost consilier al lui Băsescu, audiat la Parchet în dosarul Nana: Îmi pare rău

| 10 mar, 15:38

Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu a fost audiat la Parchetul General în dosarul care vizează terenurile de la Nana ale familiei Băsescu.

Adrian Rădulescu a afirmat că a fost citat ca martor şi că nu a greşit cu nimic în momentul în care a sfătuit familia Băsescu să cumpere acel teren, în calitate de specialist.

"Singurul lucru pe care îl regret este ceea ce i se întâmplă familiei Băsescu. Probabil că dacă nu l-aş fi sfătuit pe preşedinte, situaţia nu ar fi fost asta. E singurul regret. Îmi pare rău! Probabil că dacă nu îl sfătuiam eu, nu l-ar fi luat şi nu s-ar fi iscat ceea ce se întâmplă astăzi", a declarat Adrian Rădulescu, potrivit România TV.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Aproape toată comuna NANA este sub sechestru

Adrian Rădulescu a explicat şi cum a ajuns să-l sfătuiască pe Traian Băsescu să achiziţioneze terenul.

„Un coleg agricultor din Lehliu mi-a spus că există aceste teren şi m-a întrebat dacă îl interesează pe domnul preşedinte să cumpere teren şi am zis că probabil că da. El a zis cunosc la Nana o suprafaţă de aproximativ 300 de hectare. Am mers să o vedem, i-am spus domnului preşedinte de gradul de comasare este OK, de calitatea pământului că este extraordinară şi probabil asta l-a încurajat să ia o decizie pe care eu o regret că am făcut acest lucru”, a mai spus fostul consilier prezidenţial.

Adrian Rădulescu fusese audiat şi la DNA luni, însă susţine că acea audiere nu a avut legătură cu terenul de la Nana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ