Gabriel Tamaş a fost dat afară de la CFR Cluj după niciun minut jucat pentru echipa clujeană

| 16 oct, 2013

Gabriel Tamaş se desparte fulgerător de echipa CFR Cluj. Cele două escapade în care s-a remarcat mai mult în faţa gradelor de alcool din cluburile bucureştene şi clujene au dus la rezilierea contractului cu echipa clujeană.

"Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale", anunţă clubul clujean pe site-ul oficial.

Se pare că ultima escapadă a fotbalistului de naţională a fost decisivă pentru rezilierea contractului. Conform Gazetei de Cluj, cei doi sportivi au exagerat cu băutura şi au făcut prăpad în faţa chelneriţelor şi a persoanelor din bar. Tamaş şi Costea şi-au arătat lenjeria intimă, au dat din picioare în mese şi au sfârşit prin a fi daţi afară de bodyguarzi.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a intervenit la România TV şi a precizat că fiecare cum îşi aşterne aşa doarme. "Acest băiat a fost talentat, a făcut bani, dar văd că are ceva lipsuri de educaţie aşa că în România greu îşi va găsi un loc de muncă acum".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ