Gâdea le-a spus americanilor bancuri cu Băsescu. Cum a reacţionat sala

| 16 apr, 17:23

Mihai Gâdea a spus un banc cu "dictatorul Traian Băsescu" la festivalul de premiere a producţiilor tv din SUA la care echipa Antenelor a participat alături de staţii tv din toată lumea.

După ce a dedicat premiul obţinut lui Dan Voiculescu, patronul Antenelor, ajuns la închisoare "pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului și pentru libertatea noastră”, Gâdea a încântat audienţa cu un banc cu Traian Băsescu.

Bancul este despre Napoleon, care a călătorit în timp și a vizitat SUA, Rusia și România, unde a stat de vorbă cu președintele fiecărei țări. În România, „la finalul vizitei sale, Napoleon Bonaparte i-a spus fostului președinte, dictatorul Traian Băsescu: Domnule președinte, trebuie să admit: dacă aș fi avut mass-media dumneavoastră, televiziunile, cotidianele și propaganda de care ați beneficiat, nimeni, dar nimeni nu ar fi aflat că am pierdut bătălia de la Waterloo.”

Sala a râs la bancul lui Gâdea.

Echipa Antena Group a fost premiată la un festival dedicat producţiilor tv care se ţine anual în America, New York Festivals. Jurnaliştii de la Antena au obţinut una dintre cele 155 de medalii de argint oferite de organizatori.

Citeşte şi: FABULOS! Cum îşi fabrică Mihai Gâdea şi Mircea Badea propria GLORIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 14:12
mirce
mincinosii
antenele!!!!!subiect de r.....la fel ca parlamentu rom sunt o adunatura de analfabeti si mincinosi care fac tara o dictatura dupa regimul comunist adica PSD-ist.e bine ca marea majoritate au blocat accesul lor la informatie sunt spalatori de creere a hodorogimii.tre sa plateasca sa pierd timpu sa-i urmaresc
19 apr, 06:41
Arhivar
"Jurnaliştii de la Antena au obţinut una dintre cele 155 de medalii de argint oferite de organizatori." Adica si le-au cumparat , vreti sa spuneti , de ce nu sunteti ...obiectivi ?
17 apr, 21:11
irina
job part time
Se lucreaza de acasa aproximativ 3 ore pe zi.
Cerinte:
-cunostinte minime PC
-necesar calculator
-conexiune internet
-seriozitate
-rabdare
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, iar apoi, daca doriti, veti incepe sa lucrati cu noi.
Program part-time.

Pentru informatii trimiteti textul “info” la adresa de mail : [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate
Raspunsul la informatiile solicitate il veti primi in maxim 24 de ore!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ