Gorghiu: Candidatul la prezidenţiale va fi ales în funcţie de o cercetare sociologică

| 07 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale va fi făcută o cercetare sociologică care va dura 2-3 săptămâni şi care va fi supusă analizei Delegaţiei Permanente a partidului.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Hotărârea de la şedinţa Biroului Politic de săptămâna trecută a rămas în picioare, va fi o cercetare sociologică care probabil va dura în jur de 2-3 săptămâni, este un termen pe care casele respective de sondare îl vor decide, nu este un lucru pe care noi să-l decidem. S-au stabilit, de către echipa care coordonează această cercetare, criteriile care vor fi aduse la cunoştinţa celor doi candidaţi Klaus Iohannis şi Crin Antonescu. Vrem să avem cel mai bun candidat', a spus Gorghiu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014: Antonescu: Candidatul la prezidenţiale ar trebui ales de Delegaţia permanentă

Potrivit lui Gorghiu, cercetarea sociologică va fi prezentată Delegaţiei Permanente care va decide prin vot cine va fi candidatul la prezidenţiale al PNL.

Ea a menţionat totodată că fostul preşedinte al partidului Crin Antonescu nu a cerut un vot pe propunerea sa de a se renunţa la sondajul de opinie şi că doar şi-a spus părerea pe acest subiect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ