Alegeri prezidenţiale 2014: Antonescu: Candidatul la prezidenţiale ar trebui ales de Delegaţia permanentă

| 07 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a propus luni conducerii partidului să renunţe la sondajul pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale iar acesta să fie votat în Delegaţia Permanentă.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Eu am încercat, având în vedere că suntem cu toţii într-un calendar foarte strâns care, practic, ne stânjeneşte planurile, înainte de a face nişte cercetări sociologice, care să ne ajute în decizie, mai extinse şi deci mai relevante, am propus să simplificăm lucrurile, să mergem la o Delegaţie Permanentă, cât mai rapid, în care să se dea acest vot, pentru că, până la urmă, oricum aşa se va desemna candidatul", a declarat Antonescu la finalul şedinţei Biroului Politic al PNL.

El a adăugat că din câte ştie nu există acceptul PDL pentru o cercetare complexă cu toţi candidaţii, inclusiv cu cel al PDL, care trebuie să fie finalizată până în jurul datei de 1 august, când chestiunea candidatului unic ar trebui lămurită.

"S-a insistat să se facă un sondaj, nu e problema mea. Exista varianta să luăm noi decizia politică, eventual preopinantul să propună un scor şi eu să zic bine, e bun ăsta şi hai să luăm totuşi decizia politică în Delegaţia Permanentă. De un sondaj ţii cont într-o anumită măsură, dar decizia politică este relevantă", a susţinut Antonescu.

El a spus că nu l-a deranjat faptul că propunerea lui nu a fost împărtăşită de conducerea partidului, pentru el fiind important să-şi facă punctul de vedere cunoscut şi să ofere soluţii pentru simplificarea lucrurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ