Instanţa Supremă a DECIS! Primarul Buzăului nu a fost găsit INCOMPATIBIL

| 06 feb, 14:15

Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa în dosarul în care Agenţia Naţională de Integritate îl acuza pe primarul PSD al municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, de incompatibilitate.

Instanţa supremă a respins ca nefondat recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei din 3 decembrie 2013 a Curţii de Apel Ploieşti, care i-a dat dreptate lui Constantin Boşcodeală şi a dispus anularea raportului prin care ANI a stabilit că primarul municipiului Buzău a fost în incompatibilitate. Decizia instanţei supreme este definitivă.

În iulie 2013, primarul Buzăului a fost găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, pentru că, în perioada mai 2010 - martie 2013, a deţinut simultan funcţia de edil şi pe cea de reprezentant al municipalităţii în Adunarea Generală a Acţionarilor SC Aquafor SA Buzău.

Raportul ANI a fost contestat de Constantin Boşcodeală, iar în decembrie 2013, Curtea de Apel Ploieşti i-a dat câştig de cauză edilului.

Primarul Constantin Boşcodeală este judecat şi în două dosare în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu.

Citeşte şi: REACȚIA ANI la acuzațiile Elenei Udrea: Este exclusă implicarea SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 15:51
cucu
inca unul "succesurile" lui giumbix.mai frate pe asta cind il ia dna-ul ptr complicitate cu udrea?d-l johanis,talica ce ai de spus?pina cind afonul asta juridic mai umileste oameni nevinovati?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ