PANICĂ la Înalta Curte, din cauza Elenei Udrea

| 06 feb, 22:06

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) s-ar teme să nu pice pe ei cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, potrivit unor surse citate de Lumea justiţiei.

"Să vedeţi ce panică o să fie la Înalta Curte printre judecători, atunci când va veni momentul arestării Elenei Udrea. Am auzit că există anumiţi magistraţi care stau cu sufletul la gură, ca nu cumva să pice la ei cererea DNA de arestare a Elenei Udrea. Se ştie că la ICCJ, DNA şi SRI au de mai mulţi ani "culoarele" făcute, existând judecători care răspund fără să clipească la comenzile venite.

Problema este că Elena Udrea ştie şi ea aceste lucruri. Cunoaşte nume de judecători care acţioneaza la ordin sau de frică. (...) Cu alte cuvinte, dacă nu vor da curs cererii de arestare, este posibil ca împotriva lor să fie declanşate represaliile, dar, pe de altă parte, dacă o vor aresta pe Elena Udrea este la fel de posibil ca aceasta să înceapă să vorbească şi să dea în vileag judecătorii ICCJ controlaţi de SRI şi DNA".

Informaţia a fost prezentată vineri la Antena 3.

Bogdan Chirieac: Dacă pică prima cerere, pică toate

Ziua de luni este una capitală pentru Elena Udrea. Parlamentul se va pronunţa pe măcar una dintre cele trei cereri de arestare preventivă ale deputatei. Luni seara, la ora 18, deputaţii se adună să voteze dacă Udrea poate fi aresată.

Jurnalistul Bogdan Chirieac este de părere că, dacă "prima cere va pica, pică toate".

Cine este avocatul care o va scăpa pe Elena Udrea de puşcărie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 feb, 07:20
Valter COJMAN
ICCJ
ICCJ plin de slugi basiste si corupte... Se tem ca vor fi dati de gol... Toti cei care au fost numiti de Basescu la ICCJ sunt controlabili cu multe schelete in dulapuri...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ