ION CRISTOIU, atac fără milă la IOHANNIS: Greşeli HALUCINANTE în prima săptămâna de mandat

| 27 dec, 2014

Klaus Iohannis a primit critici dure pentru gestul făcut la scurt timp de la învestirea sa, acela de a-l decora pe Octav Bjoza, liderul Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România.

Centrul pentru Monitorizarea şi Combatarea Antisemitismului din România susţine că gestul preşedintelui de a acorda o decoraţie unui deţinut politic care se afişează public cu un partid susţinător al Mişcării Legionare şi al neo-nazismului este un act de populism.

“Nici un alt președinte postdecembrist n-a comis, în nici o săptămână de la instalare, atâtea greșeli halucinante precum Klaus Iohannis! Erorile făcute de Iohannis nu sunt greșeli ținând de meseria de președinte, ci greșeli ținând de meseria de politician într-o democrație europeană. (…) Faptele aiuritoare ale lui Klaus Iohannis din prima săptămână de mandat nu sunt gafe, nu sunt nici greșeli.
Ele sunt expresia unui Program Prezidențial care s-ar putea rezuma la formula: Mă doare-n cot de ce crede Poporul Român despre mine! Pe mine m-a adus la Cotroceni nu un scrutin, ci un Miracol!”, scrie Ion Cristoiu

Episodul decorării s-a făcut sub semnul unui Program politic asumat de Klaus Iohannis, de a oferi tinerilor modele de comportament, motiv pentru care devine cu atât mai grav gestul președintelui, crede Cristoiu: “Octav Bjoza a declarat c-a primit în închisorile comuniste, de la ucenicii lui Corneliul Zelea Codreanu, o educație moral-patriotică a cărei esență ar consta în următoarea învățătură:
„Neamul românesc este bântuit de trădători, de vânzători de țară și au avut dreptate. Din cauza asta îi voi purta în mintea și sufletul meu, câte zile voi avea”. Ce să înțeleagă tinerii de azi, că e musai să pornească la vânătoare de trădători și vânzători de țară și, după obiceiul Mișcării Legionare, să-i împuște fără proces?”

Iohannis a avut un debut învăluit în ceață, care nu lasă să se întrevadă “un Program cât de cât serios, totul reducându-se la acțiuni de PR demne mai degrabă de un Monarh ajuns în fruntea statului grație întâlnirii întâmplătoare dintre un spermatozoid și un ovul, decât de un Președinte, ajuns în fruntea statului grație unui vot popular”, mai crede Ion Cristoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 09:41
rsss
IOANEai luat-o pe arătura. Ai început să te crezioracolul lumii. Să stii ca ai in ceput să devii ”micuț di tăt”.
03 ian, 04:51
ADEVAR
Ardei Umplut spera sa capete si el vreun ciolan la Cotroceni . Dar a avut din nou ghinion ca si cu cei dinainte . Acum scanceste pe santul drumului .
31 dec, 2014
nicolae
"COMENTARIU HALUCINANT"
Nu "pusca" nimic maestre,te-ai cam epuizat,vorba aluia"bati campii"
31 dec, 2014
nicolae
Tradatorii
Numai tradatorii de tara se pot ofusca,in rest nici macar evreii nu au de ce sa se simta amenintati de fostul detinut politic,nici de intentiile lui Iohanis.Cine se tot behaie nu are alta treaba si maim ales nu are subiecte mai acatarii de comentat.
31 dec, 2014
Nicolae
P.S.
Am uitat ceva,domnule Cristoiu,ne-ai invatat ca esti cineva in materie de comentarii politice,ce canti aici arata ca te-ai cam ramolit!
03 ian, 04:53
ADEVAR
Numai cei slabi de minte si semianalfabeti l-au considerat pe Ardei Umplut drept cineva . A fost mereu un pacalici marunt .
29 dec, 2014
TAU TEODOR
ION CRISTOIU BATE CAMPII
Avem de-a face cu un monument al frustrarii in manifestare1;Omul acesta daca nu arunca cu zoaie,e ca si cum nu ar mai putea respira!Societatea ro.pana nu se va curata de aceste stafii ale Scanteii tineretului si alte astfel de stafii,nu-si va pute revenii din acest cancer al moralitatii,in care Ion Cristoiu este vioara intai;Frana societatii ro,in 25 de ani au constituit-o aceste sechele comuniste gen Cristoiu 1

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ