Îşi trata fiul cu o cruzime fără margini. Ea e MONSTRUL cu chip de MAMĂ, celebră în întreaga LUME

| 05 iun, 2014

Marie Stopes a fost una dintre cele mai influente femei ale secolului 20, un pionier pe tărâmul contraceptivelor, o vizionară ce a deschis prima clinică ginecologică în Marea Britanie.

Cartea sa – Married Love – susținea căsătoria ca o relație egală între soț și soție

Însă în viața privată, Marie era un monstru egoist. Antisemită convinsă, ea credea în eugenie, teoria care preconizează ameliorarea populațiilor umane prin măsuri genetice (alegerea părinților, sterilizarea, interzicerea procreării etc.), îndeosebi folosită de rasiști și fasciști. Cu toate acestea, își umilea în public soții cu neruşinare.

A doua sa carte s-a numit Wise Parenthood, însă deşi Marie Stopes deţinea secretele unei educaţii înţelepte, îşi trata fiul ca pe un experiment social, îl îmbrăca în haine de fetiță, alegea fraţi adoptivi pentru el apoi renunţa la ei fără pic de remuşcări, mai târziu victimizându-i soția.

Și-a dezmoștenit fiul

Marie nu-i permitea să citească, fiind de părere că cititul îi împiedică pe copii să gândească. Până la 11 ani a fost forțat să poarte rochii, căci pantalonii îi considera urâți. Și bicicleta era interzisă.

L-a născut pe când avea 43 de ani și era faimoasă în întreaga lume. Prima femeie academician al Universității din Manchester, era expert în fosile până să se ocupe de anticoncepționale. Cartea sa, Married Love s-a vândut în 750.000 de exemplare.

Se împotrivea avortului, recomandând pastilele

Într-o conferință, ea le-a spus episcopilor: “Vă vorbesc în numele Domnului. Voi sunteți preoții Lui. Eu sunt profetul Lui. Vă vorbesc despre misterele bărbatului și femeii.”

Prima căsătorie cu un genetician canadian a fost un dezastru. A divorțat după doi ani pe motiv că acea căsătorie nu fusese niciodată consumată. Eșecurile sexuale ale medicului au devenit cunoscute de o întreagă lume, iar el a fost umilit la scenă deschisă.

A doua căsătorie a fost cu un filantrop bogat cu care a avut un fiu. Cu toate acestea, l-a forțat să scrie o scrisoare pe care a dictat-o, eliberându-l de jurământul căsătoriei. Nu au divorțat ci și-a forțat soțul să se mute în pod.

Prea bătrână să mai facă copii și înspăimântată că Harry, fiul ei, va rămâne singur, își dorea un fiu adoptiv sănătos, inteligent și necircumcis.  A primit în familie trei copii, dar i-a înapoiat rând pe rând având unele dintre cele mai bizare motive: ba că nu are abilități academice, ba că nu îi plac numele originale etc.

În ciuda tututot vicisitudinilor, Harry a îmbrățișat o carieră academică, dar i-a fost imposibil să scape de mama sa care hotărâse ca el să se căsătorească “cu cineva egal, care să aibă moștenire și să fie sănătoasă”.

Când și-a adus acasă aleasa, pe Mary Eyre Wallis, fiica lui Sir Barnes Wallis, inventatorul bombei, Marie s-a înfuriat şi nu a fost niciodată de acord cu această căsătorie.

Ba mai mult, fiind o antisemită categorică, îl admira pe Hitler şi îi trimitea des scrisori, printre care şi o colecţie a poeziilor sale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 2014
maya
Of Doamne!!
I-ar fi trebuit un sot roman!! Ar fi vazut ea cam cum sta treaba cu umilintele in public :))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ