Jucătorul de echipă naţională, Tamaş, s-a dat din nou în stambă: s-a îmbătat şi s-a dezbrăcat într-un club

| 15 oct, 2013

Proaspăt transferat la CFR Cluj Napoca jucătorul Gabriel Tamaş, până nu demult component al echipei naţionale, a s-a dat în stambă într-un club din Cluj, unde s-a îmbătat şi s-a dezbrăcat în faţa chelneriţei. Partener de chef a fost noul său coleg, Florin Costea.

Conform Gazetei de Cluj, cei doi sportivi au exagerat cu băutura şi au făcut prăpad în faţa chelneriţelor şi a persoanelor din bar. Tamaş şi Costea şi-au arătat lenjeria intimă, au dat din picioare în mese şi au sfârşit prin a fi daţi afară de bodyguarzi.

Tamaş este reconoscut pentru comportamentul său din afara gazonului, ultima sa ispravă fiind cotul în figură pe care i l-a aplicat fotbalistului Daniel Pancu de la Rapid. Tamaş este inculpat într-un dosar penal carese judecăla Bucureşti, fiind acuzat de distrugere.

Mai jos se poate vedea numărul celor doi sportivi:

Sursa: Gazeta de Cluj

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ