Liviu Dragnea, la Congresul TSD: Vreau ca Gabi Petrea să fie președinte

| 12 dec, 15:49

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sâmbătă că îl susține pe Gabriel Petrea la funcția de președinte al Tineretului Social Democrat.

Membrii TSD s-au reunit sâmbătă în congres pentru a-și alege viitorul președinte, având în vedere că deputatul Mihai Sturzu își încheie mandatul.  De asemenea, Dragnea a respins atacurile lansate, de la tribuna congresului, de Mihai Sturzu.

Liviu Dragnea a subliniat că "nu le mai spune președintele partidului nici senatorilor, nici deputaților, nici tinerilor pe cine să își aleagă lider".

Citeşte şi:  Congres TSD: Andrei Tinu și-a retras candidatura la funcția de președinte și îl susține pe Gabriel Petrea


"Dacă transformarea trebuie să înceapă cu ceva, atunci ea trebuie să înceapă cu astfel de oameni. Nu e admisibil să te gândești că poți folosi o tragedie în care au murit 60 de tineri pentru așa ceva, (...) sunt câțiva care nu au înțeles că PSD a intrat într-o altă etapă. Nu le mai spune președintele partidului nici senatorilor, nici deputaților, nici tinerilor pe cine să își aleagă lider. Am vorbit cu fiecare din cei trei candidați (...) și am spus: uitați această mentalitate, oricine are dreptul să candideze. Vă susțin pe toți, cel mai mare rău care s-ar fi putut face azi, aici, este să vă spun în colțul gurii îl susțin pe X. Acum pot să spun cu toată sinceritatea: vreau ca Gabi Petrea să fie președinte", a declarat Dragnea, conform Agerpres.

Tag-uri: liviu dragnea, TSD
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 13:14
lenin si vorosilov
VREAU SA FIU TEMBEL......
EU DRAGNEEA, SI CHIORUL MATRITER PETREEA,VOM FI LA JILAVA ,ARESTATI PENTRU MINCIUNI SI PROSTANACI. BA,INSURATI-VA.!!!! SE CUNUNA HOTUL SATANEI DRAGNEA, CU BOUL SATANEI PETREEA,CU CRUCEA RUPTA IN CAP.SA VEZICE TE CAFTESTE BOMBONICA-PRALINA,DRAGNEA.FUGI,CU PETREEA,CARE SE NASTE IN SLIPUL AGRAMATULUI TRADATOR DRAGNEA-DAMIGEANA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ