Mădălin Voicu DEZMINTE zvonurile privind preluarea conducerii TVR: Este o balivernă

| 18 sep, 19:00

Mădălin Voicu a declarat, vineri, în contextul în care în presă au apărut informații conform cărora acesta ar urma să preia șefia TVR, că s-ar gândi la această posibilitate doar dacă s-ar organiza concursuri pentru fiecare post.

Mădălin Voicu a declarat că i s-a propus funcția de președinte director general al Televiziunii Române în primăvară, dar a refuzat, explicând că trebuie să fii "inconștient sau prost" să preiei frâiele dezordinii din TVR, potrivit b1.ro.

Citește și:  Stelian Tănase se aşteaptă să fie DEMIS de la şefia TVR: A fost o experienţă interesantă

"Eu, exclus. Este o balivernă. Nu ştiu cine a scos-o. Cine va merge la TVR, în condiţiile astea, cu aproape 2 miliarde datorii şi cu o dezordine organizată acolo, trebuie să fii inconştient, dacă nu prost. Propunerea a fost făcută în primăvară, dar am refuzat-o. Eu pot să mă gândesc să preiau TVR doar dacă se închide mâine pentru două luni și se face concurs pentru fiecare post", a spus Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu a anunțat, miercuri, că renunță la funcția de consul la Berlin. Acesta a motivat prin faptul că "cineva a vrut să îmi pună piedică. E din România. Mie îmi trebuiau nişte avize şi alea nu au venit".

Tag-uri: madalin voicu, tvr
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ