Mazăre: În dosarul retrocedărilor, Borcea nu avea ce să toarne la DNA

| 25 apr, 2014

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, vineri, că omul de afaceri Cristian Borcea nu avea ce să "toarne" la DNA în dosarul retrocedărilor de pe litoral instrumentat de procurorii anticorupție.

"Păi nu avea ce să toarne, pentru că domnul Borcea nu s-a ocupat niciodată, el n-a semnat nimic, el a cumpărat, a dat mai departe procură altora ca să semneze, n-am vorbit cu el, deci nu avea ce să toarne. (...) Eu știu ce spun ei, ei ăștia ce sunt structura securistă care încă i-a rămas loială lui Băsescu și care are tentacule începând din presă, până la procuratură. (...) Zilnic apar, de parcă eu aș candida la Președinție", a afirmat Mazăre, fiind întrebat cu privire la faptul că procurorii DNA ar fi intrat în posesia unui autodenunț al lui Cristian Borcea referitor la modul în care a devenit proprietarul a peste 150 de hectare de teren pe faleza municipiului Constanța și în stațiunea Mamaia.

Primarul Radu Mazăre, președintele Consiliului Județean Constanța și alte 35 de persoane, printre care funcționari din cadrul celor două instituții, notari, oameni de afaceri, sunt cercetați penal de către procurorii DNA pentru retrocedarea ilegală a peste 100 de hectare de teren, statul fiind păgubit cu 114 milioane de euro.

În acest dosar a început urmărirea penală în 2005, cei 37 de inculpați fiind trimiși în judecată în anul 2008.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ