Mircea Duşa, SOMAT să intervină în conflictul dintre FC Steaua şi Armată

| 13 ian, 11:13

Mircea Duşa, ministrul Apararii, a fost SOMAT sa se implice pentru rezolvarea conflictului dintre FC Steaua si Clubul Sportiv al Armatei.

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, crede ca Mircea Dusa poate transa foarte usor aceasta disputa printr-un ordin de ministru care i-ar obliga pe cei de la clubul Armatei sa cedeze marca STEAUA echipei finantate de Gigi Becali.

“Eu ma intreb ce castiga Clubul Sportiv al Armatei avand aceasta sigla pe care nu vrea s-o lase celor de la fotbal? E o sigla care a adus atatea satisfactii. Omul acesta, GIGI BECALI, a gresit, dar plateste, e in inchisoare. El tine acest club in viata de 14 ani de zile.

Domne’, cred ca aici sunt niste ambitii tampesti. Sunt niste magarii. II atrag atentia ministrului Apararii ca el poate rezolva. Poate sa dea o hotarare prin care sa stabileasca unde merge marca”, a spus MIRCEA SANDU intr-o interventie la postul de televiziune DigiSport.

FC STEAUA Bucureşti a pierdut procesul cu Armata si nu mai are dreptul sa foloseasca marca “STEAUA”, pe care a inregistrat-o la OSIM in 2004. Multipla campioana din LIGA I a pierdut astfel emblema, numele si culorile, juristul Clubul Sportiv al Armatei sustinand ca nici macar palmaresul nu va ramane al echipei finantata de Gigi Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 13:21
Mioara
marca STEAUA
Nu este posibil ca ministrului Dusa, printr-un ordin, sa oblige Clubul Sportiv al Armatei sa renunte la o marca, daca acest club este o persoana juridica si a fost acceptat ca titular de catre OSIM . Marca este o forma a proprietatii si nu poate fi cedata decat cu acordul titularului ei, titular inregistrat la OSIM pentru acea marca in Registrul National al Marcilor. Cu toate acestea, in Decizia ICCJ Clubul Sportiv al Armatei apare ca fiind identificata UM2301 Bucuresti. Daca Clubul Sportiv al armatei este de fapt o unitate militara din subordinea Ministerului, o renuntare la marca ar putea fi depusa la OSIM in numele acestei unitati militare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ