Miron Cozma, mărturisire şocantă despre Marinela Niţu

| 07 iul, 21:40

Miron Cozma (60 de ani) și-a înființat, recent, o rețea de televiziune. Acesta s-a gândit la numeroase colaborări cu personaje faimoase din showbizul românesc, precum Rita Mureșan sau chiar politicianul Călin Popescu Tăriceanu. Printre aceștia, Miron Cozma se gândea și la o colaborare cu Marinela Nițu.

Televiziunea Vătafu TV, cu sediul în Popești Leordeni, ar putea să îi reunească pe Miron Cozma și Marinela Nițu. Fostul lider al minerilor a declarat că printre colaborările cu Rita Mureșan și Călin Popescu Tăriceanu, acesta ar putea-o chema în emisiuni și pe fosta lui iubită, Marinela Nițu, pe care o laudă: „Este o femeie frumoasă, deșteaptă, cu o voce de aur, pe care încă o ascult în mașină”, spune el, citat de realitatea.net.

După ce s-a despărțit de Marinela Nițu, Miron Cozma s-a declarat mulțumit de decizia pe care a luat-o, însă nu a negat faptul că suferă după ea. Miron a recunoscut cu lacrimi în ochi că despărțirea de logodnica lui nu a fost deloc una ușoară: „Am suferit și sufăr în continuare și vreau să spun că eu nu sunt genul vorbelor deșarte. Este femeia care, cel puțin până acum, am iubit-o cel mai mult în această viață. Pur și simplu același lucru! Eu încă o mai iubesc!”, a spus Miron Cozma, după despărțirea de Marinela Nițu.

Relația dintre cei doi nu a fost una foarte stabilă. Ei s-au iubit încă din anul 1997, însă s-au despărțit, prima oară, după ce Miron a fost arestat. Miron Cozma și Marinela Nițu s-au împăcat în anul 2011, când s-au și logodit, însă nu au apucat să se căsătorească, că s-au despărțit din nou în anul 2015.

 

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Miron Cozma îşi lansează un post de televiziune

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ