Oprescu: Dacă va fi cazul, mă duc la preşedinţie. Dacă mă susţine poporul PSD

| 30 iun, 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, spune ca ar accepta sa candideze la Presedintia Romaniei, dar numai ca independent, doar "daca va fi cazul", si numai daca va fi sprijinit "de poporul PSD".

In contextul in care premierul Victor Ponta a declarat ca PSD-ul are o lista cu doua nume ca propuneri pentru prezidentiale, el si Sorin Oprescu, primarul Capitalei a sustinut, la Antena 3, ca se simte omorat.

"Ma onoreaza ce a spus Victor Ponta, cred ca ar onora pe oricine, pentru ca asta e o functie de demnitate in stat. Sunt constient ca daca as fi in aceasta situatie, am nevoie de o platforma puternica de stanga, ca de acolo provin. Ma duc, daca va fi cazul, dar eu nu ma joc, nu ma duc sa fiu iepurasul cuiva si asta am spus mereu cinstit. Nu e nehotarare, dar daca va fi cazul, da, ma duc", a sustinut Sorin Oprescu.

"O platforma de stanga, eu fiind un om de stanga, inseamna poporul PSD", a precizat primarul general al Bucurestiului, care, fiind intrebat pe cine ar numi ca premier daca va deveni presedinte, a declarat: "Parlamentul hotaraste, eu am 3 nume: Victor Viorel Ponta".

PSD-ul inca nu are o candidatura ferma pentru prezidentiale, desi premierul Victor Ponta este pe primul loc in sondaje, iar cei mai multi dintre liderii PSD isi doresc ca acesta sa candideze. Premierul insa a evitat sa spuna ferm pana in acest moment daca are de gand sa candideze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ