PE Ponta: Majoritatea actuală nu îţi permite să iei tot timpul decizii foarte clare

| 25 mai, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că are nevoie de PNL la guvernare pentru că actuala majoritate nu permite mereu luarea unor decizii clare.

'(Avem nevoie de PNL - n.r.) pentru că aşa am candidat, pentru că este vorba de legitimitate politică. Când îl aud pe domnul Antonescu cum vorbeşte de baronii PSD... Nu există baroni PSD. Domnul Antonescu a fost cu mine şi cu Daniel Constantin pe scenă şi a zis: votaţi-l pe Duicu, votaţi-l pe Oprişan, aşa cum şi eu am fost pe scenă şi am cerut să fie votaţi şi domnul Ţurcanu de la Botoşani, şi domnul Petrache. Noi o să şi depunem plângere, pentru că se pare că cea mai mare fraudă a fost comisă de domnul Petrache în Ilfov şi de alţi preşedinţi de consilii judeţene. În judeţul Ilfov cred că sunt 20.000 de turişti, care au venit să facă turism şi toţi au venit la vot', a spus Ponta duminică seară la Antena 3.

Acesta a precizat că un alt motiv pentru care are nevoie de liberali este şi stabilitatea guvernamentală.

'Este vorba de stabilitate guvernamentală. Noi avem majoritate, dar nu o majoritate care să îţi permită să iei tot timpul decizii foarte clare. Dacă oricare dintre membrii alianţei nu este de acord, ne blocăm. Au fost colegi liberali care au participat la programul de guvernare, şi-au făcut bine treaba ca miniştri şi chiar au fost foarte buni în Cabinet', a mai arătat preşedintele PNL.

Tag-uri: PNL, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ