PMP, final de campanie penibil. Udrea a rămas cu tricourile partidului pe stoc

| 21 mai, 2014

Toată campania PMP-ului a constat în atacuri permanente la adresa prim-ministrului și a tuturor deciziilor luate de Executiv, fără niciun fel de tentativă de selecție sau discernământ, precum și din ‘isprăvile senzaționale’ ale deputatei blonde, preocupată mai mult de săriturile cu parașuta, fotografiile cu lopățica în nisip și, iată, acum filmulețe ieftinuțe aruncate pe Facebook.

Elena Udrea vrea să ducă Partidul Mișcarea Populară viral pe internet: deputatul a născocit o nouă încercare de a mobiliza alegătorii din mediul online să se prezinte la alegerile europarlamentare de duminică. Udrea își invită susținătorii să înregistreze un clip video prin care să își convingă prietenii să vină să voteze, având șansa de a câștiga “un tricou din colecția PMP semnat și înmânat chiar de colegii din PMP”.

Într-un filmuleț postat pe pagina proprie de facebook, în care se plimbă stingher prin sediul gol de campanie, Elena Udrea face un apel utilizatorilor rețelei de socializare să vină la vot, pentru că “votul de duminică este și despre viața ta”. “Trimite-mi mesajul cu care îți convingi prietenii să vină să voteze. Cele mai bune zece filmulețe vor fi premiate cu un tricou din colecția PMP semnat și înmânat chiar de colegii din PMP”, le transmite Udrea susținătorilor ei.

Este greu de crezut că tinerii, pe care îi tot invocă atât Udrea și Traian Băsescu, cât și mulțimea de anonimi populari din partid, ar fi convinși să gireze partidul cu chipul lor pe internet, de dragul unui tricou, fie el și unul ‘de colecție’. De ce nu i-ar convinge Udrea pe tineri să îi promoveze partidul prin măsurile inovatoare pe care le propune formațiunea ei? Ah da, pentru că acestea nu există!...

Toată campania PMP-ului a constat în atacuri permanente la adresa prim-ministrului și a tuturor deciziilor luate de Executiv, fără niciun fel de tentativă de selecție sau discernământ, precum și din ‘isprăvile senzaționale’ ale deputatei blonde, preocupată mai mult de săriturile cu parașuta, fotografiile cu lopățica în nisip și, iată, acum filmulețe ieftinuțe aruncate pe facebook.

Nu propuneri legislative pentru Parlamentul European, nu prezentarea rezultatelor lui Cristian Preda din ultimul mandat, nu luări de poziție față de denigrările aduse românilor din partea formațiunilor extremiste din Europa, doar gargară menită să ia ochii celor care nu urmăresc fenomenul politic.

Ultima încercare de mobilizare a electoratului se înscrie în șirul acesta de farafastâcuri electorale. Rămâne de văzut dacă asemenea ‘tactici’ vor aduce cu adevărat la vot tinerii cu care se tot laudă Udrea, sau dacă PMP nu va lua decât de voturile susținătorilor convinși ai lui Băsescu, așa cum este de așteptat. Poate ar fi fost o idee mai bună să pună la bătaie ca premiu chiar tricoul purtat de președinte pe plajă – probabil s-ar fi înscris în concurs și tânărul Zegrean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 2014
fan ferenczy
apropo de "simpatica" poanta cu "tanarul Zegrean"
Dle Sultanescu,esti disperat rau...
faci misto,dar faci rabat de la bun simt,politete,deontologie..
esti o "carpa de sondor,consilier,politruc"
sincer,tie iti convin astfel de abordari?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ