PMP - secția dosare penale

| 23 feb, 2014

Ultimele achiziții ”de marcă” ale Partidului Mișcarea Populară demonstrează faptul că cei cu dosare penale par să își caute protecția în gruparea politică prezidențială.

După trecerea Elenei Udrea la PMP, au început să apară și transferurile mai importante către noul partid prezidențial. Cel puțin la prima vedere însă, decizia mai multor membri importanți din PDL de a trece la PMP este mai puțin legată de încrederea în noul proiect, cât de speranța că o adeziune la Mișcarea Populară ar putea reduce presiunea dosarelor penale care atârnă pe umerii mai multora dintre acești oameni.

Spun asta, pentru simplul fapt că politica este de prea puține ori un loc al coincidențelor. Să ne gândim doar la câteva nume: Voloșevici de la Prahova, Boriga și Popescu de la Dâmbovița, toți foști lideri locali ai importanți ai PDL și toți uniți în cuget și simțiri de problemele confirmate sau bănuite, pe care le au cu legea.

Boriga, primarul din Târgoviște se află în atenția procurorilor în nu mai puțin de 6 dosare penale privind contractele de achiziții publice, din ceea ce spune presa locală. Florin Popescu este investigat de procurori într-un dosar în care este acuzat de conflict de interese, fiind oricum de notorietate modul în care se încheiau contractele pe vremea stăpânului absolut din Dâmbovița de până în 2012.

Despre Andrei Voloșevici, fostul primar al Ploieștiului există tot mai multe informații care îl leagă de dosarul omului de afaceri Răzvan Alexe, dar și zvonuri privind intenția procurorilor de a investiga modul în care s-au încheiat contractele de asfaltare atunci când acesta era edilul reședinței de județ. Rămâne de văzut dacă vom mai auzi despre aceste acuzații, după ce oamenii și-au făcut bagajele și au trecut la PMP, acolo unde, spune doamna Udrea, ”nu este corupție și nu se dau contracte către clientelă”, de parcă ar crede că toți românii s-au născut ieri și nu știu cu cine au de-a face.

Tag-uri: elena udrea, pdl, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 2014
cantautor
noi dorim sa continue USL si sa se ralieze si UDMR...
noi dorim regionalizare,descentralizare,constitutie,privatizare pentru Gruia Stoica...
pentru cel din urma,daca se poate,fara bani...
23 feb, 2014
gadea
imbecil
bai frate turnatorul felix vad ca si-a tocmit numai mercenari imbecili in haita, cred ca o fi prins o promotie si ia luat cu discont, imbecilul asta de pop andrei cred ca-i frate cu imbecilul de pop de la psd , ca prea seamana la IQ
24 feb, 2014
anna
imbecilul
esti tu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ