Ponta: Am arătat poporului român că nu suntem singuri în faţa pericolului şi intrarea în NATO a fost corectă

| 17 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat pe pagina sa de Facebook că vizita de la Câmpia Turzii, alături de militarii români şi americani a avut trei obiective clare.

Primul obiectiv a fost să sa dam un mesaj fff clar si hotarat de seriozitate si incredere catre aliatii nostri americani si europeni; sa aratam poporului roman ca nu suntem singuri in fata pericolului si ca am facut o alegere fundamental corecta in urma cu 10 ani ( intrarea in NATO si UE), scrie premierul pe pagina de socializare.

În aşteptarea avioanelor F16

Premierul a mai subliniat că unul din obiective a fost sa dea perspectiva clara aviatorilor nostri militari ca foarte curand vor avea si ei la dispozitie, asa cum merita si avem nevoie, avioane F16 si alte mijloace tehnice de cel mai inalt nivel ( dincolo de vorbe faptele raman - Guvernul Nastase a achizionat cele doua fregate pe care unii populisti isi tot fac poze acum, Guvernul Tariceanu avioanele de transport Spartan atat de utile si necesare, iar Guvernul Ponta avioanele multirol F16 ; iar Guvernul Boc a taiat pensiile si salariile militarilor, si a blocat posturile pt tinerii absolventi! Fapte!)

Nu în ultimul rând, şeful Guvernului a vrut să-şi testeze propriile forte si rezistenta in conditii cu adevarat speciale!

"Am fost ffff onorat si fericit sa fiu azi alaturi de oameni atat de curajosi si pregatiti ( romani si americani in egala masura) si le urez in continuare multa sanatate si succes!  Pilotul cu care am zburat se grabea sa ajunga maine acasa la fiul sau care implineste 6 saptamani! Ii multumesc inca o data si ii urez sa se bucure de un fiu la fel de curajos si mandru ca tatal sau!", a încheiat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ