Ponta: Am fost mulţumit de activitatea lui Vosganian

| 08 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat că a fost foarte mulţumit de activitatea miniştrilor din subordine, inclusiv de cea a ministrului Varujan Vosganian.

"Eu am fost foarte mulţumit de activitatea miniştrilor, inclusiv de cea a domnului Vosganian. Mă simt foarte bine cu toţi miniştrii, sunt echipa pe care eu o conduc şi pentru mine atmosfera în Guvern este foarte importantă", a afirmat premierul Victor Ponta, conform Agerpres.

Victor Ponta a confirmat că a trimis spre aprobare la Palatul Cotroceni propunerea de numire a lui Daniel Chiţoiu ca ministru interimar al Economiei şi a afirmat că nominalizarea pentru viitorul ministru va fi anunţată la finalul consultărilor cu Crin Antonescu. "Când va fi momentul oficial, o vom anunţa împreună", a mai spus premierul.

Varujan Vosganian a explicat că nu vrea să complice situaţia unui Guvern care şi aşa este într-o situaţie complicată. "Ca să nu existe niciun risc de imagine şi pentru că eu nu pot să risc în numele poporului român, am ales această variantă. Sigur că, hai s-o recunoaştem, Victor Ponta nu s-a simţit niciodată în largul lui cu mine în preajmă. Aşa că demisia mea rezolvă şi alte probleme colaterale, care nu sunt ale mele", a punctat Vosganian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ