Reacția unui oficial sârb la poza cu Dan Mihalache: "Am crezut că îi este rău"

| 21 oct, 11:02

Deputatul Slavomir Gvozdenovici de etnie sârbă a participat la întâlnirea oficială dintre președinții Serbiei și României în timpul căreia șeful cancelariei lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a fost surprins dormind.

Slavomir Gvozdenovici, deputatul din cadrul Uniunii Sârbilor din România, care a făcut și el parte din delegația oficială, relatează că nu își amintește exact ce s-a întâmplat.

Citeşte şi:  INCREDIBIL! Dan Mihalache a dormit buştean în faţa delegaţiei Serbiei FOTO

Dan Mihalache, surprins în timp ce pare că doarme la o întâlnire oficială. Reacţia consilierului prezidenţial

"A fost un răgaz între două discuții oficiale. (…) Când l-am văzut așa am crezut că i s-a făcut rău, așa i-am și zis, însă a revenit imediat", a relatat Gvozdenovici, potrivit presslalert.ro.

Acesta spune că vizita oficială a fost solicitantă cu discuții la nivel de președinți de state, premieri și cu șefa Camerei Deputaților din țara vecină. El însuși a abordat în fața oficialilor de la Belgrad problema minorității sârbe de la noi.


Tag-uri: Dan Mihalache
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ