ROBERT CAZANCIUC vorbeşte în premieră despre demiterea sa

| 10 iun, 11:53

Robert Cazanciuc, ministrul Justiției, a declarat miercuri că nu i s-a cerut oficial demisia, nici din partea Parlamentului, nici din partea premierului Victor Ponta.

Cu toate acestea, ministrul Justiției este de părere că și-a îndeplinit mandatul, dar dacă lucrurile vor fi evaluate altfel, el este dispus să plece. "Eu cred că mi-am îndeplit mandatulm, dar este o evaluare subiectivă. Dacă lucrurile vor fi evaluate altfel, sunt dispus să mă retrag", a spus Cazanciuc.

Cazanciuc a mai spus că el a avut un mandat bun ca ministru de justiție, în sensul că a avut "un raport de țară mai bun decât până acum", a contribuit "la creșterea increderii în justiție" și a făcut ce permite lege, dar, spune minstru, o evaluare poate fi făcută de Guvern și premier. "Nu am avut asemenea discuție cu premierul până în momentul de față", a mai spus Cazanciuc.

Citeşte şi: CAZANCIUC răspunde liberalilor: Apelul la utilizarea procedurilor legale "nu înseamnă în niciun caz ameninţare"

Declarația lui Cazanciuc vine după ce pesediști au cerut demisia ministrului de Justiție, fiind enervaţi de faptul că procurorii le fac dosare celor de la PSD şi că modificările la Codul Penal şi de Procedură Penală sunt blocate în Parlament.

De asemenea, Victor Ponta s-a declarat nemulțumit de activitatea ministrului de Justiție.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ