SENZAŢIONAL! Povestea OMULUI care a trăit cel mai mult din ISTORIE! A bifat peste 500 de primăveri

| 25 oct, 2014

Devraha Baba a fost un personaj straniu asupra căruia s-au născut diverse legende. Devraha Baba s-a născut în India  şi a avut o viaţă spirituală interesantă, dar un lucru uimeşte şi astăzi...longevitatea acestuia.

În jurul acestui personaj mistic s-au născut mai multe legende sau poveşti, unele adevărate, altele incredibile. Se spune că Devraha Baba nu s-a născut din femeie ci pur şi simplu din apă, fapt pentru care se simţea atât de bine în mediul său natal încât putea să-şi ţină respiraţia sub apă mai bine de 30 de minute. Acest fapt este imposibil pentru un om obişnuit în orice condiţii şi cu oricât de mult antrenament ar avea.

Citeşte şi: SENZAȚIONAL! El a găsit apa vieții: Are 179 de ani şi încă se "ţine" bine

Indianul putea să comunice cu animalele, vindeca oamenii doar dintr-o privire şi putea să prezică viitorul cu o uşurinţă ieşită din comun. Viaţa sa lungă, cel puţin după întâmplările date, ne duce cu gândul că acest personaj straniu nu era un om ca oricare altul ci mai degrabă un sfânt sau poate un trimis al Creatorului, scrie efemeride.ro.

Primul preşedinte al Indiei, Dr. Rajendra Prasad, a afirmat că pe când tatăl său era copil, stătea destul de des la picioarele lui Devraha Babă. Aceasta se petrecea undeva prin secolul XIX-lea, iar în acele vremuri indianul misterios era foarte bătrân. De asemenea legenda mai susţine că Baba l-ar fi bine cuvântat şi pe un celebru filosof indian, Tulsidas, născut în anul 1532. Aceste două fapte impresionante uluiesc mintea oricărui om normal pentru că Devraha Baba ar fi trăit mai mult decât orice pământean. Conform unor surse, misteriosul indian s-ar fi născut în anul 1447 şi a decedat în anul 1990.

Citeşte şi: Cine e cel mai longeviv român. A trăit 148 de ani

Wikipedia spune ca ar fi trait 150 de ani sau mai mult, dar sursele pentru asemenea afirmatii nu pot fi identificate. Obisnuia sa spunca ca nu are varsta si ca s-a nascut din raul Yamuna, atunci cand a fost binecuvantat de Krishna. Se spune ca ii vindeca pe oameni, folosind doar puterea cuvintelor sau atingandu-i cu picioarele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 2014
doru
VREI SA FII LIBER FINANCIAR? NU MAI STA PE GANDURI SI VINO ALATURI DE NOI. POTI CASTIGA 300 $ PE LUNA LUCRAND DE ACASA ,DIN FATA CALCULATORULUI CATEVA ORE PE ZI.OFERTA DE COLABORARE ESTE FOARTE AVANTAJOASA.PENTRU DETALII TRIMITE UN EMAIL LA CU "INFO" LA ADRESA : [email protected]
27 oct, 2014
Adrian Razvan
Munca la domiciliu
Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
27 oct, 2014
gabi
cistig garantat
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
26 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Cele mai sigure locuri de munca! 
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!
Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:  [email protected]
26 oct, 2014
ana
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile!
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile!
Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ