SORIN OPRESCU face risipă de bani. VEZI pe ce a cheltuit jumătate de milion de lei

| 21 feb, 10:25

SORIN OPRESCU nu se uită la bani când vine vorba despre propria imagine. Mai ales când are la dispoziţie întreg buget al Primăriei Capitalei.

Instituţia condusă de Oprescu a cheltuit peste 500.000 de lei în doar două zile pentru campanii de promovare. Datele reies din registrul de "plăți curente", publicat pe site-ul municipalității.


Primăria condusă de Sorin Oprescu a împărţit 500.000 de lei către trei firme pentru campanii de promovare. Banii au fost daţi în doar două zile, pe 7 şi 8 ianuarie.

Astfel, în conturile firmei Stratego International SRL au intrat pe 7 ianuarie 124.000 de lei. Societatea este deţinută de Victor Dan Dumitrescu, candidat la alegerile parlamentare din 2012 pe listele Partidului Ecologist.

Doar o zi mai târziu, Primăria Capitalei a mai dat 114.000 de lei pentru firma BG PRINT MEDIA CONCEPT SRL pentru o campanie de promovare a call-center-ului instituţiei.

Tot pe 8 ianuarie, societatea PUBLICITARII INVEST SERVICES SRL a primit de la primăria lui Oprescu 260.000 de lei pentru "campanii de informare a cetățenilor". Firma este deținută, în calitate de acționar și administrator, de Silviu Alexandru Chivu.

Citeşte şi: OPRESCU: Guvernele procedeaza astfel - cand au zis ca iau, au luat, cand au zis ca dau, au zis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 10:37
Max Maxi
Dac dadea la psd isti, iar nu era bine, ce sa zic, greu isi conduce un "independent" barcuta pe marea inspumata a politicii! :) :)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ