Şova: Noul Cod Penal îl lasă pe Băsescu fără imunitate

| 02 feb, 2014

"Noul cod penal îl lasă pe Traian Băsescu fără imunitate", susţine Dan Şova, Ministrul Marilor proiecte.

Potrivit lui Dan Şova, noul Cod permite anchetarea lui Traian Băsescu.

"În noua reglemantare de procedură penală, despre care spune domnul preşedinte că este scut pentru corupţi, apare o mare problema pentru domnia sa. Noul Cod de procedura penală îi anulează imunitatea inventată de Daniel Morar în 2005. (...) În 2005, domnul Daniel Morar cu încă câţiva procurori au spus că preşedintele, are această imunitate ca orice parlamentar, nu poate fi cercetat", a declarat Dan Şova la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 2014
Dogaru
Vrajeal si abureala a la USL sustinuta de trusturi media aservita lui ponta & USL!!!
Motiune USL,, Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”
"Lipsa de profesionalism si de responsabilitate, prejudiciile aduse romanilor, abandonarea intereselor nationale, nepasarea fata de situatia economica in care se afla tara, cresterea saraciei si polarizarea fara precedent, lipsa de transparenta, lipsa abordarilor democratice in gestionarea problemelor tarii, minciunile, lipsa unei perspective de ameliorare a problemelor economice si sociale ii determina pe semnatarii motiunii sa ceara demiterea Guvernului prin votul afirmativ acordat prezentei motiuni de cenzura", se concluzioneaza in finalul motiunii.


Si binele la care facea vorbire ponta si usl-ul voi l-ati vazut pana acum!!!! Ba mai rau!
-Guvernul si USL-ul asta cinstit are nu trei sute…are sase sute de parlamentari!!! Platiti regeste de la buget. Din Impozite sit axe platite de Romani!
-Guvernu asta cinstit USL n-a taiat nimic din ce-au spus si l-au condamnat pe BOC…Ba mai rau a pus in plus peste 40 de noi taxe si impozite Romanilor!
-Guvernul asta cinstit USL a-ntorso ca la Ploiesti cu exploatarea cu cianuri de la Roasia Montana si otraveste viata noatra a Romanilor!!!!
-Guvernul asta cinstit USL care-a hulit guv BOC cu gazelle de sist..atentie BOC n-a autorizat asa ceva…ponta si usl da liber la gazelle de sist si pune parul pe Romanii care se impotrivesc acestui genocid pus la cale de ponta si USL in detrimental ROMANILOR!!!
-Guvernul asta cinstit USL renunta si face cadou statului Kazahstan 500 de milioane de EURO care trebuiau platiti de patriciu din tranzactia ROMPETROL
-Guvernul asta cinstit USL se da peste cap sa ne bage pe gat o noua acciza la combustibil in loc sa incurajeze justitia sis a confiste averile HOTILOR!!!
-Guvernul asta cinstit USL in loc sa-i apere pe Romani de toti impostorii face legi speciale pentru HOTI si un nou cod penal in favoarea HOTILOR!!!!!!!!
-
-Stau si ma gandesc cand vad asemenea nimicnicii la cel mai inalt nivel…
02 feb, 2014
Spartacus
Sigur....Asta-si doreau Romanii I margeluta si tichia
Brava la voi!!! Asta o sa-i faca fericiti pe toti usl-amistii dar....ne va fi mai bine????ne va creste nivelul de trai si noua???? Ne mai luati din carca povara fiscala cu care ne-ati cocosat cat zece guverne Boc?????
Cu televizorul..presa aservita inculpatilor penali...ati prostit o tara si zapacit oameni seriosi si uite...ce-ati facut din tara si ce legi penibile care sa-i scape pe hoti de legi si puscarie ati facut???
Pacat de tara si de noi...cu voi..capuse usl-amiste pe capul nostru!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ