Surse: Victor Ponta negociază cu delegaţia FMI pe tema deficitului bugetar

| 08 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a avut o scurtă întrevedere luni dimineaţă la Palatul Victoria cu delegaţia FMI şi CE pe tema proiectului de buget pe anul viitor, conform unor surse guvernamentale.

La discuţii au participat ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, şi ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov.

Victor Ponta a reafirmat sâmbătă că Guvernul nu va accepta un deficit bugetar mai mic de 1,4 % în negocierile cu finanţatorii externi.

Vineri nu s-a ajuns la niciun acord privind nivelul deficitului, în condiţiile în care, potrivit oficialilor din Ministerul Finanţelor, autorităţile române au propus un deficit bugetar de 1,4% din PIB iar reprezentanţii Fondului cer 0,9 la sută pentru execuţia pe 2015.

Citeşte şi: Ponta: Vrem deficit de 1,4% în 2015. Cheltuielile premierului sunt justificate în raport cu situaţia Ucrainei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ