Traian Băsescu cere ordonanţă de urgenţă pentru prelungirea votului în diaspora până la ora 24.00

| 16 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a cerut Guvernului, duminică seara, o întrunire de îndată în care să emită o ordonanţă de urgenţă care să prelungească programul de votare până la ora 24.00.

'Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a observat posibile dificultăţi în a asigura dreptul de a vota tuturor românilor din diaspora. În aceste condiţii, solicită Guvernului României o întrunire de îndată în care să emită o ordonanţă de urgenţă care să prelungească programul de votare până la ora 24,00', se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale, publicat duminică, cu privire la poziţia şefului statului referitoare la desfăşurarea procesului electoral pentru alegerea preşedintelui României. 

Administraţia Prezidenţială precizează că intervenţia preşedintelui Traian Băsescu vine ca urmare a mesajelor şi semnalelor primite din străinătate, potrivit cărora mulţi cetăţeni români care stau de câteva ore la coadă estimează că nu vor putea vota.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Topul judeţelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ