Radu Mazăre: Dacă sistemul construit de Băsescu nu se schimbă, mă retrag de tot, şi din ţară

| 16 noi, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, duminică, la intrarea în secţia de votare, că, dacă sistemul construit de Traian Băsescu nu se va schimba după alegeri, el se va retrage din politică, nu va mai candida pentru funcţia de primar şi chiar va pleca din ţară.

'Dacă lucrurile nu se schimbă ... şi chiar dacă câştigă cine trebuie şi lucrurile nu se schimbă, sistemul pentru care umblu îmbrăcat aşa de 10 ani ..., vreau să mă retrag nu numai de la primărie, dar o să mă retrag de tot ... şi din ţară. Dacă sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură şi pe încrâncenare, va rămâne, eu vreau să ies din politică. Pentru că energia mea nu mai pot s-o dedic lucrurilor pe care vreau să le fac oamenilor şi trebuie s-o dedic ca să mă apăr cu avocaţi şi aşa mai departe. Şi nu mai am plăcere şi dacă nu mai am plăcere ... Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu este nicio dramă', a afirmat Mazăre.

Acesta a spus că ar vrea să plece într-o ţară unde va putea să trăiască relaxat.

'Sunt atâtea locuri unde lumea trăieşte relaxată să ştiţi, foarte multe locuri. Mi-e dor să merg şi să stau într-o ţară în care să nu mă uit la televizor sau, dacă mă uit la televizor, să nu văd mascaţi de dimineaţă până seara, într-o zi politicieni, într-o zi oameni de afaceri. Sunt multe locuri pe planeta asta în care se trăieşte relaxat şi oamenii au o figură destinsă', a afirmat primarul Constanţei.

Radu Mazăre a precizat că din punctul său de vedere ar trebui făcute schimbări în ceea ce priveşte justiţia.

'La maniera la care se face acum hăituiala..., da. Sigur, cine greşeşte trebuie să plătească, asta este peste tot în lume, dar ca să hăituieşti, să faci ... 10 ani de zile să cauţi cu acul fiecare lucru semnat că poate, poate găsesc ceva....asta nu este justiţie', a precizat Mazăre.

Primarul Constanţei a spus că, după ce Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni, el nu va renunţa la ţinuta militară pe care o poartă de 10 ani în cazul în care sistemul nu se va schimba.

'O să schimb uniforma doar dacă sistemul se va schimba şi nu va mai acţiona la maniera asta', a spus Radu Mazăre.

PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Nicu Alifantis votează cu VICTOR PONTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
Florin
La parnaie cu tine,esti un imbecil arrogant si communist ca hotul de tac-tu ,nemernicule.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ