Traian Băsescu îi dă o REPLICĂ DURĂ lui Tăpălagă: Lingătorul de clanţe de ambasade

| 17 mar, 18:03

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu a rezistat şi i-a dat o replică în stilul său caracteristic editorialistului Dan Tăpălagă care a scris în cel mai recent editorial al său că Băsescu nu a învins sistemul, ci doar l-a reaşezat.

"Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare, a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrân Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume : Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.

Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva.

Citeşte şi:  ULTIMĂ ORĂ! Dan Voiculescu îl dă în judecată pe BĂSESCU

Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 - 2014 să nege această perioadă pentu a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi "cu dumneavoastră să trăiţi", a început funcţionarea justiţiei", a scris fostul preşedinte pe Facebook.

Citiţi aici editorialul lui Tapalagă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 11:31
herodot1
Băsescu
Nu vă vine să credeţi dar ăsta a fost preşedintele României, voi l-aţi votat de două ori şi l-aţi mai vota încă odată, dacă s-ar putea, datorită genei de sclav pe care o aveţi, unii dintre voi.
17 mar, 18:57
Alexandru Valeriu Pantelimon
Este imposibil ca jurnalistul incriminat sa-l poata depasi pe scelerat si mafia lui in lustruit clante pe axa Washington -Londra-Berlin .
17 mar, 23:17
Bazooka
scheleton
Valerica, vad ca-ti place si tie gustul salciu al clantelor luate, nu date.Ma refer desigur la axa de centura ocolitoare al carei profesionist vrei sa devii.
18 mar, 09:05
Barbu
FRica
Frica il face pe acest individ sa atace pe toata lume sperand ca deviaza discutia in alta parte. Subiectul este Basescu la puscarie. Si asa va fi !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ