TRAIAN BĂSESCU: Şmecheria prin care nu se dă dus de la Vila Lac 3

| 20 feb, 13:27

Preşedintele Traian Băsescu a găsit 'şmecheria' prin care să nu se dea dus prea curând din Vila Lac 3, deşi Guvernul prin RAPPS i-a atribuit o altă locuinţă.

Traian Băsescu susţine că încă nu a semnat niciun contract privind noua casă, ceea ce înseamnă că practic încă nu i-a fost atribuita, deci nu trebuie sa plece din Vila Lac 3.

In plus Basescu considera ca el mai poate rezida in Vila Lac 3 inca 60 de zile dupa ce atribuirea noii locuinte devine oficiala.

Tinand cont si de faptul ca noua locuinta a lui Basescu de la stat este in plina renovare, este foarte posibil ca Traian Basescu sa isi prelungeasca cu cateva luni bune sederea in Vila Lac 3.

Avocatii sustin insa ca RAPPS a gresit in primul rand pentru ca i-au oferit o locuinta care necesita renovari si in al doilea rand pentru ca NU i-au oferit o locuinta provizorie.

"RA-APPS are obligația să atribuie o locuință provizorie, astfel încât să respecte drepturile președintelui Klaus Iohannis și să oblige la respectarea legii", sustin avocatii.

Citeşte şi: Dan Voiculescu le RĂSPUNDE lui Traian Băsescu şi Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ