Udrea se ține de agape

| 17 aug, 2014

La două săptămâni de la inundațiile catastrofale care au lovit mai multe județe din România, președintele PMP, Elena Udrea, s-a deplasat vineri seară în localitatea Novaci, unde a împărțit ajutoare, constând în produse casnice și alimentare, sinistraților.

Înainte de a face pe bunul samaritean, blonda de la Cotroceni și-a început micul turneu electoral prin participarea la slujba prilejuită de hramul mănăstirii Tismana, unde ulterior a luat masa cu cei prezenți la eveniment. "M-am rugat pentru noroc și pentru binele tuturor. (...) Am mâncat pește deoarece a fost dezlegare la pește, păstrăv a fost. Măicuțele au gătit foarte bine, întotdeauna agapele bisericești sunt momente minunate", a declarat Elena Udrea. Cu stomacul pus la cale, Elena Udrea s-a îndreptat apoi către Novaci.

Numai că gestul președintei PMP de a împărți ajutoare sinistraților nu are nicio legătură cu mila creștinească, pe care ar fi trebuit să i-o inspire evenimentul bisericesc la care a participat. Elena Udrea a demonstrat de-a lungul timpului ca îi disprețuiește pe cei săraci și aflați în nevoie. Un exemplu recent în acest sens îl constituie episodul din campania electorală pentru europarlamentare care a avut loc în comuna Nana din județul Călărași, când una din gorilele Elenei Udrea a agresat fizic o bătrână, fără ca președinta PMP să intervină în vreun fel.

În plus, chiar și dacă am face abstracție de acest incident, nu putem să nu remarcăm că acțiunea pretins caritabilă întreprinsă de Elena Udrea se suprapune peste momentul în care ea își anunță intenția de a participa în cursa prezidențială, în dauna lui Cristian Diaconescu. Gestul președintei PMP este unul cât se poate de electoral, care fără îndoială nu are nimic de-a face cu empatia față de situația în care se găsesc victimele inundațiilor. Dovada cea mai evidentă că favorita șefului statului nu a fost interesată de soarta oamenilor din Novaci este că aceasta nu s-a deplasat la fața locului când aceștia au fost loviți de furia naturii. De teamă să nu își murdărească pantofii Jimmy Choo, Elena Udrea a venit la fața locului de-abia după două săptămâni, când noroiul s-a uscat suficient pentru a sta bine pe tocuri.

Indiferent însă câte asemenea manifestări caritabile ar încerca să orchestreze, Elena Udrea nu are nici o șansă sa fie credibilă și să șteargă din memoria românilor amintirea perioadei în care îi sfida pe românii care se zbăteau în sărăcie ca urmare a măsurilor de austeritate dictate de Traian Băsescu și aplicate de serviabilul Emil Boc. În perioada de criză când milioane de români au fost împinși în sărăcie, Elena Udrea afișa cu ostentație ținute extravagante și genți Louis Vuitton care costau mii de euro. Mai mult, în timp ce se majora TVA sau românilor le erau tăiate pensiile și salariile, Elena Udrea și gașca sa portocalie își rotunjeau conturile spoliind bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Așadar, ajutoarele pe care liderul popularilor le-a distribuit la Novaci nu pot fi considerate altceva decât o nouă formă de sfidare la adresa sinistraților pe care Elena Udrea dă semne că vrea să îi utilizeze electoral cu același cinism pe care o caracterizează pe ea și pe modelul ei politic Traian Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 aug, 2014
Lute Popescu
Siktir, nespalato ! Apuca-te draqu de scris pe peretii de la WC-uri, lasa jurnalistica : nu e de tine, urato !
17 aug, 2014
ion
Sa nu povestim cum ii dispretuieste Ponta pe romani,cum zicea ca i-a pus D-zeu mana in cap cu inundatiile din ziua lansarii candidaturii ca adsa va fi tot mandatul lui si ca s-au incarcat pozitiv ,ca le aduce noroc apa..etc si cum nu s-a intrerupt din ras si din mancat cand un jurnalist i-a soptit la ureche ca Iovan a murit...nu mai spun si de ce ca stie el mai bine cu verisoara de la autoritatea aviatica...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ