Un avion care zbura pe ruta Berlin-Egipt a aterizat de urgență la Budapesta din cauza unei amenințări cu BOMBĂ

| 07 dec, 15:06

Un avion de pasageri care venea de la Berlin și se îndrepta spre Egipt a aterizat luni de urgență la Budapesta din cauza unei amenințări cu bombă, a anunțat poliția, potrivit Reuters.

UPDATE: Poliția ungară nu a găsit explozibil la bordul avionului de pasageri ce decolase luni dimineață de la Berlin cu destinația Egipt și care a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul Ferenc Liszt din Budapesta din cauza unei amenințări cu bombă, a anunțat poliția ungară, citată de Reuters.

MTI a anunțat că avionul, un Airbus A321, aparținea companiei low-cost germane Condor Airways și efectua o cursă Berlin — Hurghada.

La bordul avionului se aflau 130 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

O purtătoare de cuvânt a poliției a precizat pentru Reuters că amenințarea a vizat operatorul aerian căruia îi aparținea avionul, dar a refuzat să dezvăluie numele companiei.

Ea a spus că poliția îi verifică pe pasageri și bagajele din avion.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ