Un clujean a fost amendat după ce a înjurat un câine

| 02 oct, 2014

A înjurat un câine al forţelor de ordine de la meciul dintre CFR şi U Cluj şi a fost amendat.

Un suporter al echipei Universitatea Cluj a fost amendat de Jandarmeria Română pentru că a înjurat unul dintre câinii forţelor de ordine.

Fanul respectiv a fost speriat de lătratul patrupedului, s-a întors cu faţa la câine şi l-a înjurat, informează Realitatea.net.

Jandarmul care ţinea animalul în lesă a reacţionat, amendându-l cu 200 de lei pe suporterul a înjurat câinele, sub acuzaţia de ultraj “la adresa organului canin”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 2014
komentator
cine a fost primul?
Oare nu câinele este cel care a înjurat primul? În articol scrie că persoana în cauză a reacționat la lătratul câinelui. Poate garanta cineva că patrupedul nu a înjurat?
03 oct, 2014
cristi
Injuraturile
Daca cel sanctionat face contestatie la procesul verbal sunt ferm convins ca va castiga,dl.jandar va fi luat la 11 m de catre sefii lui pentru prostia din cap.
03 oct, 2014
Luca
Pe bune!
Sfideaza criza si asigura-ti un loc de munca cu program flexibil pe viata! Castigi bani învatând pe altii.Lucrezi de acasa. Daca esti chiar si numai curios, pentru detalii trimite textul “Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ