Un fost ofițer SRI desființează „dezvăluirea” lui Robert Turcescu

| 22 sep, 2014

Fost ofițer SRI în perioada 1992 - 1999, senatorul PSD Daniel Savu spune despre „spovedania” jurnalistului Robert Turcescu că e o „balivernă” și urmărește să crească popularitatea temei propuse de Traian Băsescu privind ofițerii acoperiți care candidează la prezidențiale.

Într-un interviu acordat stiripesurse.ro, acesta a spus că există trei argumente pentru care dezvăluirea lui Turcescu nu ar fi reală: „1. Armata nu are ofițeri acoperiți; 2. Un ofițer acoperit nu primește fluturaș de salariu; 3. Un acoperit nu are documente de identitate MApN”.

„Armata are ofițeri, dar noțiunea de ofițer acoperit plătit este pentru serviciile secrete, ai un dublu salariu, te supui unor reglementari și deconspirarea este la fel de gravă, cea personală. Deci tu depre tine dacă spui că ești ofițer acoperit și chiar ești, suporți rigorile legii, de la 2 la 7 ani închisoare.

Locotenent-colonel ajungi doar în rezervă, dar dacă cineva s-a gandit să-l facă ofițer, nu înseamnă că l-a făcut ofițer acoperit. Livretul de armată nu este o dovadă că ești ofițer acoperit, cred că nu stăpânește bine noțiunile.

Nu știu ce e cu fluturașii ăia, poate a făcut niște servicii de consultant pentru Armată, l-au luat aia moderator, l-au luat pentru comunicare, poate presta niște servicii de presă pentru armată, când armata dorea să comunice ceva. Dar nu, asta cum să spun, nu are nicio legătură cu calitatea de ofițer acoperit”, a declarat Daniel Savu, pentru stiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ