Victor Ponta a fost reclamat la DNA

| 15 ian, 17:52

Premierul Victor Ponta a fost reclamat la Direcția Națională Anticorupție în dosarul CNI Coresi SA, compania de stat care patronează imprimeriile naționale de la București, Cluj, Oradea și Craiova, care a intrat în insolvență la sfârșitul lui 2013.

Până la reorganizare sau faliment, activele importante din patrimoniu au început să fie vândute fără licitație, cu complicitatea RAAPPS – regia protocolului de stat, potrivit unui material de presă apărut într-un cotidian local.

Imprimeria Oltenia a fost vândută în 2014, pentru 1,68 milioane de euro, unei firme de imobiliare din Galați. Cea mai mare parte a banilor au fost folosiți pentru relocarea activității într-un spațiu de cinci ori mai mic.

În locul imprimeriei se va construi un hipermarket. Sindicatele au denunțat la DNA afacerea imobiliară „Imprimeria Oltenia“, printre cei reclamați aflându-se un fost ministru al culturii și premierul Victor Ponta, scrie gds.ro.

Denunțul depus la DNA este formulat împotriva lui Ilie Marius Bogdan – director general interimar al CNI Coresi SA, Victrix Capital SPRL – administrator judiciar al companiei aflate în insolvență, Hegedus Csilla – în calitate de ministru al culturii și Victor Ponta – în calitate de prim-ministru și ministru interimar al culturii.

Tag-uri: DNA, raapps, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 11:35
costel
Cred ca ar trebui sa solicite mass-media cite dosare penale are in lucru Ponta?Despre Basescu ati sarit repede sa cereti relatii,dar despre Ponta nu?
16 ian, 08:26
adam
Oferte de lucru pentru toti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
16 ian, 04:43
tyrex
Muscati si mancati rahat pe toate planurile, datii jos pe aia care v-au dat pensiile si salariile inapoi taiate de kriminalii portocalii, care au redeschis spitalele si scazut CAS-ul, care a reusit sa absoarba fondurile europene 80 %, care nu mai inrobesc tara cu noi acorduri FMI, care a facut economia sa mai miste. etc etc. Aducetii inapoi pe kriminalii si viermii portocalii ca ai nu sunt " komunisti" desi nascuti din aceiasi pisica FSN-ul ,aia nu au avut functii in partidul comunist inainte de 89 aia sunt curati ca lacrima. Cata tampenie si lipsa de judecata , masochism social si politic. Ce repede i-si uita victima calaul asa ca in final poporul asta isi merita soarta. Toti oamenii in istoria tarii care au vrut binele tarii au fost tradati sau omorati pentru beizadelel straine sau zdrente umane la care hotia si minciuna erau legi de baza. Sa traiti bine .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ