Victor Ponta, despre audierea sa ca martor în dosarul fraudelor la referendum: O să spun doar adevărul

| 09 mar, 09:37

Premierul Victor Ponta, care va fi audiat miercuri ca martor în dosarul fraudelor la referendum, a declarat că va spune ”tot adevărul” în fața instanței.

"Voi spune adevarul și numai adevărul și anume faptul că din toate cunoștințele pe care le-am avut ca lider de partid și premier, n-a facut nimeni în 2012 o schemă de fraudare, chiar au venit 7,4 milioane să voteze pentru demiterea lui Băsescu. Aici vorbim de responsabilități penale, o să spun doar adevărul orice mă întreabă instanța. Întâmplător chiar știu cel mai bine ce s-a întâmplat în 2012, la fel cum știe domnul Crin Antonescu, la fel cum știu foștii secretari generali, domnul Dragnea, domnul Hellvig. Deci adevărul pe care-l știu cum să nu-l spun? Ba vreau să-l spus și evident că ma voi prezenta miercuri", a spus premierul la România TV.

Totodată, Victor Ponta a evitat să menționeze dacă în acest dosar ar trebui audiat și Crin Antonescu. "Fiind vorba de un proces în desfășurare, nu pot să-mi dau cu părerea", a spus Ponta.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pentru 11 martie judecarea următorului termen din dosarul ”Referendumul”, când vor fi audiați martorii propuși de apărare, printre care se află și premierul.

Citeşte şi: Victor Ponta, declaraţie INCENDIARĂ despre o posibilă colaborare cu Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 10:35
mircea ardelean
PREMIERUL MINCINOS !
VEZI DOMNULE PREMIER CA ITI VA CRESTE NASUL DE 5 METRI CA LA PINOCHIO DACA VEI SPUNE ACEL ADEVAR CARE-L SUSTII !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ