Victor Ponta: E foarte posibil să mai fac încă o operaţie

| 23 iul, 23:27

Premierul Victor Ponta a declarat în exclusivitate la România TV că este posibil ca să fie supus unei noi operaţii la genunchi, însă nu atât de gravă precum prima.

Victor Ponta a precizat la România TV că ar avea nevoie de o nouă operație și că Gabriel Oprea va reveni în funcția de premier interimar.

"E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul fără niciun fel de problemă", a spus premierul.

Anterior, surse din PSD au declarat că premierul Victor Ponta a descoperit, în urma controlului medical efectuat în Turcia, că are probleme în urma operaţiei, care necesită o noua intervenţie la menisc.

Citește șiVictor Ponta, despre Klaus Iohannis : În ultimele două luni s-a comportat ca un preşedinte PNL

Potrivit acestor surse, Ponta ar fi decis să plece în concediu trei săptămâni, urmând ca la întoarcere să efectueze o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

Victor Ponta s-a operat la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit în ţară pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminică seara, el şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte PSD.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ