16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitală

| 08 sep, 2014

Serviciile de mentenanţă, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor şi echipamentelor pentru managementul traficului rutier în Capitală ar urma să coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunț al Administrației Străzilor București, pentru contractarea acestor servicii.

Proiectul vizează asigurarea funcţionării optime a instalaţiilor de semaforizare amplasate în Bucureşti, iar serviciile vor fi contractate printr-un acord-cadru cu o durată de trei ani, finanţat din bugetul local, potrivit unui anunţ al autorităţii contractante.

Contractul, estimat la 57,3 milioane lei fără TVA, presupune şi instalarea de echipamente video, de comunicaţii şi de procesare a informaţiilor.

Furnizorii acestor servicii vor fi selectaţi prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 20 octombrie.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ