Cât mai costă CHIRIA pentru un apartament la început de toamnă în Capitală şi în ţară

| 03 sep, 2014

Cererea pentru apartamentele de închiriat se dublează în septembrie faţă de restul anului, iar preţul chiriilor pentru garsoniere începe, în Capitală, de la de 245 de euro/lună, conform unei analize realizată de o companie de profil, remisă miercuri.

Pentru un apartament cu 2 camere confort I, chiria medie este de 368 euro/lună, iar pentru cele cu 3 camere confort I, de 536 euro/lună. Apartamentele cu 4 camere confort I se închiriază în medie cu 815 euro/lună.

Cele mai căutate zone sunt cele cu infrastructură de transport în comun foarte dezvoltată, cu metrou sau cu acces foarte uşor şi rapid spre centrul oraşului.

Cele mai scumpe garsoniere sunt în Aviaţiei-Băneasa cu un preţ mediu de 350 euro/lună, iar cele mai ieftine se găsesc în Rahova, Berceni, Colentina şi Pantelimon unde chiria unei garsoniere este în medie 200 euro/lună.

Apartamentele de 2 camere cele mai convenabile se găsesc în Rahova, Berceni şi Militari, la chirii medii de până în 300 euro/lună, iar cele mai mari chirii sunt în zona de nord Băneasa şi Aviaţiei cu peste 500 euro/lună. Recordul la apartamentele de 2 camere îl deţine zona parcului Herăstrau unde chiria medie ajunge la 800 euro/lună.

Cele mai bune apartamente de 3 camere de închiriat se găsesc în Drumul Taberei şi Militari, la o chirie de 350-380 euro/lună. Pe segmentul apartamentelor de lux, în zone precum Aviatorilor-Arcul de Triumf chiria pentru 3 camere depăşeşte 1.000 euro/lună.

Chiria apartamentelor de 4 camere variază între 350 euro/lună în Rahova şi Berceni, şi 1200-1300 euro/lună în Băneasa, Dorobanţi şi Aviatorilor.

La Cluj, oraş cu aproximativ 80.000 de studenţi şi doar 10.000 de locuri în cămine, proprietarii solicită 230 euro/lună pentru garsoniere, 395 euro/lună pentru apartamentele cu 2 camere şi 530 euro/lună pentru apartamentele cu 3 camere.

La Iaşi proprietarii solicită 220 euro/lună pentru garsoniere, 310 euro/lună pentru apartamentele de 2 camere şi 440 euro/lună pentru apartamentele de 3 camere.

În Constanţa chiriile medii solicitate de proprietari se situează la 195 euro/lună pentru garsoniere, 280 pentru apartamentele de 2 camere şi 400 euro/lună pentru apartamentele cu 3 camere.

Oraşul universitar cu cele mai mici chirii este Braşovul, unde chiriile medii solicitate se situează la 190 euro/lună pentru garsoniere, 290 euro/lună pentru apartamentele de 2 camere şi 340 euro/lună pentru apartamentele de 3 camere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 21:04
OffedRabe
does lasix contain sulfa
lasix im Show More Comprehensive Breast Health Center, Ruijin Hospital, Shanghai Jiaotong University School of Medicine, Shanghai, China; Comprehensive Breast Health Center, Ruijin hospital, Shanghai Jiaotong University School of Medicine, Shanghai, China, Shanghai, China

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ