EXPLOZIE puternică în Capitală, pe Bulevardul Timişoara

| 17 iul, 2014

O explozie puternică s-a auzit, joi, în jurul orei 14.00, în zona Bulevardului Timişoara, din Bucureşti. Din primele informaţii, două persoane au fost rănite, informează libertatea.ro.

O explozie puternică s-a auzit în zona Bd. Timişoara, din Capitală, în jurul orei 14.00. Un echipaj al ISU a ajuns la locul incidentului pentru a interveni, din primele informaţii fiind vorba de doi răniţi.

O primă ipoteză indică drept cauză a exploziei acumularea de vapori într-un bazin utilizat pentru depozitarea de materiale combustibile, după cum a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, pentru B365.ro.

Victimele ar fi suferit arsuri de gradul II.

Incidentul s-a produs în momentul în care doi muncitori încercau să taie cu flexul un recipient în care a fost depozitat combustibil. În recipient erau în continuare vapori de motorină, care s-au aprins, iar în acel moment s-a produs deflagraţia. Cei doi au fost răniţi foarte grav, iar la faţa locului au sosit două echipaje SMURD, care le-au acordat primul ajutor, iar apoi i-au transportat la cel mai apropiat spital.

A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea conjuncturii în care s-a produs incidentul.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ