5 mituri populare despre primavară, demontate

| 04 mar, 2014

Oficial, am intrat in primavara calendaristica. Oamenii vor sa iasa din ce in ce mai mult la plimbare, desi unii dintre ei sunt mai retinuti din pricina unor mituri care circula prin popor legat de primavara. Iata 5 mituri despre primavara demontate de dr. John Whyte, expert medical pentru Discovery Channel.

 

 

1. Schimbarile de temperatura ma imbolnavesc

Oamenii au supravietuit de mii de ani diverselor schimbari de mediu. Cei care se imbolnavesc primavara nu sunt victimele schimbarilor de temperatura, ci sunt mai degraba simptomele in urma expunerii la factori alergogeni.

2. N-am fost alergic cand eram mic. De ce as fi alergic acum?

Desi majoritatea oamenilor dezvolta alergii in timpul copilariei, nu este exclus sa devii alergic mai tarziu. Urmareste simptome precum mancarimi, ochi aposi, tuse, stranut si dificultatea respiratiei. Daca simti aceste lucruri, vorbeste cu un medic alergolog despre asta. Noteaza-ti inainte simptomele, frecventa lor, unde erai si ce faceai cand s-au declansat.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.

 

 

 

Tag-uri: mituri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ