6 reguli pe care trebuie să le respecți cu sfințenie dacă vrei să slăbești RAPID

| 27 apr, 2014

Formula AS dezvăluie secretele unui regim de slăbire rapid și eficient. Șase reguli pe care trebuie să le respecți cu sfințenie pentru a slăbi repede, scopul fiind limitarea la maximum a retenţiei de apă, drenajul limfatic şi o alimentaţie corectă.

1. Mai puţină carne, mai multe proteine vegetale

Reduceţi carnea pe cât posibil şi înlocuiţi-o cât de des puteţi cu proteine vegetale: tofu, linte, ma­zăre, fasole, cereale complete.

Două combinaţii reuşite:

* Cereale + legume uscate (orez natural + mazăre verde + cuş­cuş)

* Cereale + olea­gi­noase (pâine de se­cară cu seminţe de floarea-soa­relui + orez + măs­line).

2. Infuzii pentru eliminarea apei

* La capătul meselor, beţi un ceai de mentă.

* Peste zi, beţi 500 ml in­fuzie de mătase de porumb, codiţe de cireşe şi osul-iepu­relui. Face bine şi la rinichi.

3. Supravegheaţi lactatele

Vreme de 15 zile, limitaţi pre­­paratele din lapte. Mai ales cele grase se digeră greu. Cele slabe pot provoca fermentaţii datorită lactozei. Anumite per­soane nu pot digera lactoza şi se balo­nează. Alegeţi iaurturile din soia şi laptele vegetal! În cazul brânzeturilor, preferaţi-le pe cele de capră, nu mai mult de 30 grame.

4.Sarea - atenţie la excese!

În cantitate prea mare, favorizează retenţia de apă la nivelul picioarelor şi al ab­domenului, mai ales la capătul ci­clu­lui menstrual. Renunţaţi la ali­mentele preparate industrial, sără­ţele, biscuiţi, saleuri, stixuri etc. Li­mitaţi consumul de pâine. Renunţaţi la muştar şi la sosurile pe bază de soia. Şi nu uitaţi: sarea stimulează apetitul.

5. Fructe pentru tranzit şi diureză

În cantitate moderată (de două ori pe zi) fruc­te­le ne ajută să reducem ex­cesul de zahăr şi să eli­minăm mai repede li­chi­dele. Fierte, se digeră mai uşor. Şi nu uitaţi: şi fructele îngraşă! Consumaţi-le moderat!

6. Mâncaţi supe!

Supa este un remediu redutabil contra obe­zităţii şi ajută în regimurile de slăbit. Pre­­parată din legume proaspete şi pu­ţin sărate, rehidratează, hrăneşte şi eli­mină toxinele. De două ori pe săp­tă­mână, fixaţi-vă zile în care să mân­caţi numai supă de câte ori vi se face foame. Celebre pentru efec­tul lor de slă­­bit sunt: supa de roşii cu multe legume şi supa "albă", preparată din crucifere anticanceri­gene: conopidă, gulie, broccoli. Are şi-un gust divin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ