Transformare spectaculoasă: cum arată o vedetă din România după de a slăbit 60 de kilograme

| 09 apr, 2014

A lăsat viaţa tumultuoasă din Bucureşti şi s-a concentrat pe viaţa de familie. Într-o perioadă în care puţini sunt mulţumiţi cu ceea ce au, Raluca Bădulescu spune simplu: e fericită şi mai uşoară cu 60 de kilograme.

 

Florin, soţul ei de mai bine de şase ani, o susţine în tot ceea ce face. Chiar el a fost cel care a convins-o să facă operaţia de micşorare a stomacului: "El m-a convins să fac intervenţia chirurgicală gastric sleeve (tăierea stomacului – n.r.), la prof. dr. Copăescu. Dacă nu mă susţinea el, aş fi ezitat încă multă vreme", a declarat Raluca pentru Ring, potrivit realitatea.net.

"Am făcut această operaţie nu doar pentru mine, ci pentru a putea ţine pasul cu Alex la joacă", mărturisea vedeta, la nici patru luni de la intervenţie, când reuşise să slăbească 27 de kilograme.

"Mai am însă de lucru. Nu mi-am propus să ajung manechin, n-am fost aşa nici la 15 ani, dar mai trebuie să slăbesc. După aceea, voi mai face câteva intervenţii estetice, aşa că la anul pe vremea asta veţi vedea o nouă Raluca". Şi chiar aşa a fost. Vedeta cântărea înainte de operaţie 120 de kilograme, iar acum a ajuns să cântărească aproape jumătate din greutatea iniţială.

 

 

Tag-uri: dieta, raluca badescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ