Celebra dietă Dukan a fost REVIZUITĂ! Vezi care sunt ultimele modificări

| 09 apr, 2014

Celebrul medic francez Pierre Dukan si-a revizuit regimul. Noua dieta Dukan, Scara nutritionala, le este destinata celor care vor sa slabeasca mai putin de 15 kilograme. Regimul este mai permisiv, poti manca si amidonoase, fructe si branza.

Nu este deloc placut sa consumi proteine dimineata, la pranz si seara, chiar daca, odata la doua zile, le poti combina cu legume. De aceea Pierre Dukan a testat un regim mai permisiv pe 400 de pacienti, care au slabit, in medie, 700-800 de grame pe saptamana, timp de 15 saptamani.

Scara nutritionala li se adreseaza celor care nu vor sa slabeasca rapid cu orice, au mai putin de 15 kilograme de pierdut si vor, din cand in cand, sa manance si o farfurie de paste sau sa bea un pahar de vin. Pierre Dukan nu se dezice de regimul cu proteine, care le este necesar celor care au suficienta vointa pentru a indura privatiunile. Noua dieta Dukan este ideala pentru cei care au tinut regimul cu proteine si au luat la loc cateva kilograme.

Princiiple regimului Dukan Scara nutritionala

Asa cum spune si numele regimului, zi dupa zi se vor urca trepte si se vor adauga noi tipuri de alimente. Regimul este conceput pentru o saptamana, fiecare zi avand un meniu propriu, din ce in ce mai bogat.

Citeşte articolul integral pe curademiere.ro.

Tag-uri: dieta, dieta dukan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ