Motive pentru care nu reuşeşti să slăbeşti, chiar dacă eşti la dietă. Vezi unde greşeşti

| 05 apr, 2014

Tii dieta de cateva luni bune si faci exercitii intense la sala, insa, cu toate acestea nu reusesti sa slabesti? Exista cativa factori care ar putea impiedica organismul tau sa arda grasimile.

Iata cativa dintre acestia si cum ii cum trebuie sa ii combati pentru a avea succes in dietele pe care le urmezi:

1. Exercitiile intense in perioada sarbatorilor

Multe persoane au impresia ca, daca intensifica antrenamentele fizice in perioada sarbatorilor, nu vor pune pe ele prea multe kilograme. Potrivit unui studiu recent, publicat in Jurnalul European de Nutritie Clinica, exercitiile fizice intense nu te ajuta sa slabesti. Mai mult, poti pune, in perioada imediat urmatoare, mai multe kilograme.

Nutritionistii si antrenorii de fitness sustin ca, in perioada sarbatorilor, cel mai indicat este sa continui programul normal de activitate fizica, insa sa fii foarte atent la ceea ce mananci. Cantitatile trebuie sa fie mici si mesele cat mai dese.

2. Musculatura

Un alt motiv care ar putea impiedica scaderea in greutate este musculatura. Unele persoane au o musculatura mai grea decat grasimea. Asadar, oricat de mult ar slabi, constructia lor corporala nu le ajuta sa scape de kilogramele in plus. Exercitiile la sala ar ajuta insa in acest caz la modelarea corpului si la tonifierea muschilor.

Citeşte mai mult pe Ele.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ