Dieta cu un aliment pe zi te scapă de 6 kilograme în 6 zile

| 05 apr, 2014

Dieta cu un aliment pe zi este una dintre cele mai drastice diete existente, fiind derivată din regimul disociat.

Aceasta dieta este INTERZISA persoanelor care sufera de diabet, din cauza zilelorin care nivelul zaharului din sange scade drastic si totodata persoanelor cu probleme de rinichi sau urinare, din cauza zilelor in care se consuma alimente sarace in apa.

Aceasta dieta insa, este una dintre cele mai eficente existente pana in momentul de fata si ajuta la o detoxifiere completa a organismului. Totodata, cei care au tinut aceasta dieta au avut de castigat si din punct de vedere al sanatatii ficatului. Astfel, datorita faptului ca are de procesat cate o grupa alimentara pe zi, ficatul devine mult mai viguros si se regenereaza mai repede.

In dieta cu un singur aliment pe zi este interzis total consumul de bauturi alcoolice sau de zahar in stare pura.

Aceasta dieta va va ajuta sa slabiti cel mult 6 kilograme in 6 zile si trebuie repetata la un interval de minim 3 saptamani pentru a nu avea efecte nocive asupra corpului.

ZIUA 1: Rosii, morcovi, dovlecei, ceapa, praz, varza, conopida, telina, vinete, fasole verde, castraveti, spanac, ridichi, ciuperci, anghinare, andive, sparanghel, sfecla, sfecla furajera, condimente. Verdeturile ce consuma fie crude fie innabusite, in orice cantitate.

ZIUA 2: Doar gratar de carne de curcan, pui sau peste la gratar, in orice cantitate, la orice ora.

ZIUA 3: Doar unul dintre fructele urmatoare, in orice combinatie si in orice cantitate: repfrut, lamai, pepene galben, zmeura, coacaze, fragi.

Continuarea pe Lyla.ro

 

Tag-uri: alimente, dieta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ