8 Martie: KLAUS IOHANNIS a pierdut startul. Premierul i-a luat faţa

| 08 mar, 10:43

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din 2014, unde l-a întrecut pe Victor Ponta, dar premierul s-a revanșat de 8 martie. E drept, fără importanță, dar Victor Ponta a fost primul care le-a transmis un mesaj femeilor de ziua lor.

”Martie este cu siguranță luna cea mai frumoasă din an - pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care putem să le sărbătorim, să le dăm o floare, să le mulțumim pentru tot ce fac! La mulți ani!”, e mesajul lui Victor Ponta însoțit de un clip video.

Klaus Iohannis are și el cuvinte ales pentru femei. ”Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani”!”, transmite președintele care are și un mesaj video cu imagini cu femeile importante din viața lui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 11:12
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ