Unde au fost surprinşi Klaus Iohannis şi soţia sa. Reacţia preşedintelui când a dat ochii cu presa

| 09 mar, 10:45

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia au asistat, duminică după-amiază, la Sibiu, la un meci demonstrativ de tenis între israelianul Edan Leshem şi Victor Cornea, un tânăr antrenat de Marius Vecerdea, cel care îi predă lecţii de tenis şi şefului statului.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns, în jurul orei 16.30, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfăşurat meciul demonstrativ de tenis între jucătorul israelian Edan Leshem şi Victor Cornea, antrenat de Marius Vecerdea, care este şi antrenorul personal de tenis al şefului statului.

Preşedintele, care nu a făcut declaraţii jurnaliştilor la intrarea în sală, a stat într-o lojă alături de Marius Vecerdea şi de consulul general al Germaniei la Sibiu, Judith Urban.

La sfârşitul acestei săptămâni, la Sibiu, au avut loc meciurile de tenis din întâlnirea de Cupa Davis România - Israel, ţara noastră calificându-se în turul doi al Grupei I.

Sâmbătă, Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au asistat la meciul de dublu dintre România şi Israel din cadrul Cupei Davis, perechea Florin Mergea/Horia Tecău învingând cu scorul 6-3, 6-4, 6-4 cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem.

Şeful statului a urmărit întâlnirea cu atenţie, a aplaudat, iar în pauzele dintre seturi s-a fotografiat cu persoane din public, în special copii, şi a dat autografe pe mingi. La finalul meciului, şeful statului a salutat echipa României aflată pe teren.

"Foarte bun meciul", le-a declarat Klaus Iohannis jurnaliştilor, la ieşirea din sală, adăugând că le-a transmis felicitări jucătorilor.

La începutul lunii februarie, şeful statului a asistat, la Galaţi, la meciul Simonei Halep împotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Klaus Iohannis obişnuieşte să joace tenis, în 2012 el apărând jucând tenis în biroul său de la Primăria Sibiu, într-un spot de promovare a unui turneu de tenis desfăşurat la Sibiu, el spunând atunci că iniţiativa i s-a părut "suficient de notabilă" pentru a o promova.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, surpriză de PROPORŢII pentru FEMEILE de la Palatul Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ