Veste EXCELENTĂ pentru KLAUS IOHANNIS

| 08 mar, 13:22

Guvernul lucrează la o nouă lege a salarizării în sistemul public. După zece ani în care Traian Băsescu a avut salariul de șapte mii de lei, la începutul primului mandat al lui Klaus Iohannis, salariul președintelui va fi crescut simțitor.

Potrivit România TV, președintele Klaus Iohannis ar urma să aibă un salariu de 20.000 de lei, față de șapte mii de lei.

Premierul Victor Ponta declarat recent că salarizarea în sectorul bugetar este un "dezastru" şi dădea ca exemplu salariile preşedintelui şi prim-ministrului, care ar fi mai mici decât salariul unei secretare de la o companie privată. Mai mult, Victor Ponta a mai spus, după o întâlnire cu Klaus Iohannis, că i-a spus președintelui că, după majorarea recentă cu 85% a veniturilor salariale pentru funcţionarii care gestionează fonduri europene, atât şeful statului, cât şi prim-ministrul sau miniştrii au cele mai mici salarii. Ministerul Muncii, care lucrează la viitoarea Lege a salarizării, vrea să repare aceste lucruri.

Salariile vor fi acordate la stat în funcţie de studiile fiecărui angajat, urmând să existe 5 clase de salarizare: studii superioare, studii superioare de scurtă durată, studii medii cu BAC, studii medii şi necalificaţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 11:05
Max
Plagiata !
Paradoxal,initiativa PSD,mai exact a tovarasei Rovana Plumb a fost copiata ad-literam si urmeaza a fi aplicata !
Intrebarea care se pune este: In majoritatea firmelor din sistemul privat salarizarea este mai proasta decat la buget,concluzia ! Ce veti face in acest sens,pt.ca fripturistii si pcr-istii au castig de cauza mai mereu ?!!!
08 mar, 19:52
Teodor
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: [email protected]
08 mar, 13:27
Valter COJMAN
salariu
Mult... Mult prea mult... Propun ca salariul politicienilor si al directorilor sa nu depaseasca de 10 ori pensia minima... Poate in felul acesta vor lucra si in favoarea oamenilor...
09 mar, 10:41
Dumi
Salarii
Practica a aratat ca atunci cand ai salariu mic nu lucrezi pentru cine te angajeaza ci iti faci treaba cat ma prost cu putinta. Normali ar fi salarii mari si raspundere pentru ceea ce faci....da-i omului conditii dar si sa isi asume raspunderea pentru ceea ce face. Nu am nici o satisfactie ca oamenii politici sa aiba salarii mici dar sa foloseasca functia in interes personal. Propun ca Tot guvernul presedentia si toate institutiile statului sa aiba salarii mult mai mari dar sa isi atinga obiectivele de crestere a nivelului de trai de exe, PIB/cap de locuitor, sistem sanitar etc de calitate

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ